TO START OR TO SHARE

zuurdesembrood ‘de Brooderij’ . gezouten boter .

platte oester ‘Oesterij’ . natuur .

platte oester ‘Oesterij’ . tijgermelk .

takoyaki . pad krapao . tomatsu .

roodbaars . yoghurt . mango .

chef’s signature . 2 stuks
gegrilde langoustines . beurre blanc . dashi . verveine .

flatbread . geitenkaas . tomaat .

Noordzeevis . gefermenteerde tomaat . xo-saus .

watermeloen . basilicum .

MAINS

dunne lende van kalf . mizuna . bbq - espuma .

Noordzeevis . asperges . mierikswortel .

homemade ravioli . schaaldieren . bisque .

lam . aubergine . tomaat .

SWEETS

dame blanche . Madagascar vanille . geslagen room

snaicker - eigen interpretatie van een snicker - pinda . karamel . chocolade .

citrus . munt . yoghurt .

selectie kazen van kaasaffineur Van Tricht . kweepeer . calvados . rozijnenbrood .

We serveren een 5 gangen menu, volgens het seizoen en volgens het humeur van de chef €82

Op zaterdagavond alsook voor een gezelschap vanaf 5 personen, serveren we enkel onze menu. Wij houden enkel rekening met een allergie aan schaal - en schelpdieren en een notenallergie..
Gelieve deze steeds op voorhand te vermelden.