TO START OR TO SHARE
zuurdesembrood ‘de Brooderij’ . gezouten boter .
platte oester ‘Oesterij’ . natuur .
platte oester ‘Oesterij’ . tijgermelk .
takoyaki . pad krapao . tomatsu .
roodbaars . yoghurt . mango .
chef’s signature . 2 stuks
gegrilde langoustines . beurre blanc . dashi . verveine .
flatbread . geitenkaas . tomaat .
Noordzeevis . gefermenteerde tomaat . xo-saus .
watermeloen . basilicum .
MAINS
dunne lende van kalf . mizuna . bbq - espuma .
Noordzeevis . asperges . mierikswortel .
homemade ravioli . schaaldieren . bisque .
lam . aubergine . tomaat .
SWEETS
dame blanche . Madagascar vanille . geslagen room
snaicker - eigen interpretatie van een snicker - pinda . karamel . chocolade .
citrus . munt . yoghurt .
selectie kazen van kaasaffineur Van Tricht . kweepeer . calvados . rozijnenbrood .
We serveren een 5 gangen menu, volgens het seizoen en volgens het humeur van de chef €82
Op zaterdagavond alsook voor een gezelschap vanaf 5 personen, serveren we enkel onze menu. Wij houden enkel rekening met een allergie aan schaal - en schelpdieren en een notenallergie..
Gelieve deze steeds op voorhand te vermelden.