TO START OR TO SHARE

zuurdesembrood ‘de Brooderij’ . gezouten boter . 5

platte oester ‘Oesterij’ . natuur . 4.5

platte oester ‘Oesterij’ . tijgermelk . 5.5

takoyaki . pad krapao . tomatsu . 22

roodbaars . yoghurt . mango . 22

chef’s signature . 2 stuks
gegrilde langoustines . beurre blanc . dashi . verveine . 42

flatbread . geitenkaas . tomaat . 20

Noordzeevis . gefermenteerde tomaat . xo-saus . 24

watermeloen . basilicum . 18

MAINS

dunne lende van kalf . mizuna . bbq - espuma . 38

Noordzeevis . asperges . mierikswortel . 36

homemade ravioli . schaaldieren . bisque . 39

lam . aubergine . tomaat . 44

SWEETS

dame blanche . Madagascar vanille . geslagen room . 13

snaicker - eigen interpretatie van een snicker - pinda . karamel . chocolade . 12

citrus . munt . yoghurt . 13

selectie kazen van kaasaffineur Van Tricht . kweepeer . calvados . rozijnenbrood . 16

We serveren een 5 gangen menu, volgens het seizoen en volgens het humeur van de chef €82

Op zaterdagavond alsook voor een gezelschap vanaf 5 personen, serveren we enkel onze menu. Wij houden enkel rekening met een allergie aan schaal - en schelpdieren en een notenallergie..
Gelieve deze steeds op voorhand te vermelden.