TO START OR TO SHARE
zuurdesembrood ‘de Brooderij’ . gezouten boter . 5
platte oester ‘Oesterij’ . natuur . 4.5
platte oester ‘Oesterij’ . tijgermelk . 5.5
takoyaki . pad krapao . tomatsu . 22
roodbaars . yoghurt . mango . 22
chef’s signature . 2 stuks
gegrilde langoustines . beurre blanc . dashi . verveine . 42
flatbread . geitenkaas . tomaat . 20
Noordzeevis . gefermenteerde tomaat . xo-saus . 24
watermeloen . basilicum . 18
MAINS
dunne lende van kalf . mizuna . bbq - espuma . 38
Noordzeevis . asperges . mierikswortel . 36
homemade ravioli . schaaldieren . bisque . 39
lam . aubergine . tomaat . 44
SWEETS
dame blanche . Madagascar vanille . geslagen room . 13
snaicker - eigen interpretatie van een snicker - pinda . karamel . chocolade . 12
citrus . munt . yoghurt . 13
selectie kazen van kaasaffineur Van Tricht . kweepeer . calvados . rozijnenbrood . 16
We serveren een 5 gangen menu, volgens het seizoen en volgens het humeur van de chef €82
Op zaterdagavond alsook voor een gezelschap vanaf 5 personen, serveren we enkel onze menu. Wij houden enkel rekening met een allergie aan schaal - en schelpdieren en een notenallergie..
Gelieve deze steeds op voorhand te vermelden.