TO START OR TO SHARE
zuurdesembrood ‘de Brooderij’ . gezouten boter . 5.5
chef’s signature . 2 stuks
gegrilde langoustines . beurre blanc . dashi . verveine . 42
kalf . soja . bbq-espuma . 24
sourdough pizza . geitenkaas . aubergine . 23
carpaccio van coquille . dashi . beukenzwam . 28
carbonara but different . 22
MAINS
Tarbot . baeckelander . kombu . 48
Kreeft . agnolloti . bloedsinaas . 52
SWEETS
dame blanche . Madagascar vanille . geslagen room . 16
snaicker - eigen interpretatie van een snicker -
pinda . karamel . chocolade . 14
selectie kazen van kaasaffineur Van Tricht .
compotes . rozijnenbrood . 16
chocolade . kastanje . verjus . 15
kweepeer . hibiscus . 14
Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.
Wij houden enkel rekening met een allergie aan schaal - en schelpdieren en een notenallergie.
Gelieve deze steeds op voorhand te vermelden.