TO START OR TO SHARE

zuurdesembrood ‘de Brooderij’ . gezouten boter . 5.5

chef’s signature . 2 stuks
gegrilde langoustines . beurre blanc . dashi . verveine . 42

kalf . soja . bbq-espuma . 24

sourdough pizza . geitenkaas . aubergine . 23

carpaccio van coquille . dashi . beukenzwam . 28

carbonara but different . 22

MAINS

Tarbot . baeckelander . kombu . 48
Kreeft . agnolloti . bloedsinaas . 52

SWEETS

dame blanche . Madagascar vanille . geslagen room . 16

snaicker - eigen interpretatie van een snicker -
pinda . karamel . chocolade . 14

selectie kazen van kaasaffineur Van Tricht .
compotes . rozijnenbrood . 16

chocolade . kastanje . verjus . 15

kweepeer . hibiscus . 14

Op zaterdagavond is er geen à la carte mogelijk.
Wij houden enkel rekening met een allergie aan schaal - en schelpdieren en een notenallergie.
Gelieve deze steeds op voorhand te vermelden.